Corona >> Spoed voor zorg

Coronavirus

Als opleider in met name de zorg voor ouderen voelen wij ons zeer betrokken bij de huidige situatie, waarin de kwaliteit van leven van kwetsbare ouderen onder druk staat en medewerkers zich enorm inspannen om de benodigde zorg te kunnen blijven bieden. Daar waar mogelijk en wenselijk zoeken we naar mogelijkheden om u ondersteuning te bieden.

Korte cursus "Spoed voor zorg"

De komende drie maanden (april tot en met juni) kunt u gratis gebruik maken van:

  • Ons korte leertraject “Spoed voor zorg” voor mensen met een zorgachtergrond, die zich aangemeld hebben om te helpen in de zorg voor ouderen. Hiervoor hebben we een speciale digitale leeromgeving ingericht. Geïnteresseerden kunnen daarin zelfstandig aan de slag met voor de huidige situatie relevante thema’s. Dit in combinatie met digitale inlooplessen van onze opleiders. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar administratie@gdnet.nl onder vermelding van uw naam en “spoedvoorzorg”. U ontvangt dan de inloggegevens.
     
  • Onze “blijf mentaal fit” ondersteuning voor medewerkers in de ouderenzorg. U kunt intekenen om webbased met enkele collega’s en een van onze opleiders met verpleegkundige achtergrond van gedachten te wisselen, ervaringen te delen, elkaar te ondersteunen. Geïnteresseerd? Stuur een mail naar administratie@gdnet.nl onder vermelding van uw naam en “mentaal fit”. U ontvangt dan nadere informatie. 

We wensen u veel doorzettingskracht om deze lastige periode door te komen !

Team G&D